Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Matleveranser rusar: “Svängde över en natt”

Fler beställer hem mat och restauranger ansluter i större utsträckning till leveranstjänster sedan krisen slog till.
– Vi har hamnat på rätt sida i pandemin, säger Hans Skruvfors, Sverigechef på Foodora.

"Tack vare det här så är vi fortfarande igång", säger Yasir Mourad vars restaurang anslutit sig till leveranstjänsten Foodora.Bild: Emil Langvad/TT
På en smal gata i Lund tog Yasir Mourad för knappt fem år sedan över en restaurang. Verksamheten har enligt ägaren gått bra – men så kom coronaviruset.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen