Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Svårt att hitta bland Lunds privata jobbförmedlare

Under de senaste åren har Kerstin Svensson varit inskriven vid Arbetsförmedlingen i Lund i två omgångar. Senaste omgången fick hon själv be om att få stöd och matchning från en privat jobbförmedlare, och det var inte lätt att hitta information om alternativen.
– Där är det ett glapp, mellan Arbetsförmedlingen och de privata leverantörerna, säger hon.

Trots att Kerstin Svensson har en lång bakgrund inom ekonomi och administration har hon varit arbetslös i flera omgångar. Idag jobbar hon på Ekonomikonsulten Enochson – där hamnade hon tack vare en av Lunds privata jobbförmedlare.Bild: Sandra Henningsson
Kerstin Svensson är civilekonom i grunden och har i nästan hela sitt arbetsliv arbetat inom ekonomi och administration. Men på senare år har hon haft svårt att få jobb – enligt henne själv beror det på att hon blir bortvald i rekryteringsprocessen på grund av sin ålder.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen