Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bjärredelektriker anmäler Ernst för ”fulel”

En elektriker från en firma i Bjärred har anmält TV4-profilen Ernst Kirchsteiger till Elsäkerhetsverket. I anmälan frågar han om det inte finns någon som kan stoppa den folkkäre programledaren och menar att det är ”fulel” han sysslar med.

Elektrikern skriver att det är farlig ”fulel” som den kände TV-profilen Ernst Kirchsteiger sysslar med.Bild: TV4
En elektriker som arbetar på en elfirma i Bjärred har anmält Ernst Kirchsteiger till Elsäkerhetsverket. Detta efter att ha sett ett avsnitt av programmet ”Sommar med Ernst”, där TV-profilen visar hur man tillverkar en hemmagjord lampa.
I anmälan skriver han att den kända programledaren från TV4 sysslar med "fulel", som är farligt. Elektrikern uttrycker också oro över hur många som sett programmet, och sedan försöker sig på att tillverka lamporna.
"Det skrivs en del om fulel i branschen och jobbas säkert en del med det. Men finns det ingen som kan stoppa denna man?" skriver elektrikern.
Sydsvenskan har varit i kontakt med TV4 som meddelar att Ernst använder färdiga produkter som är CE-märkta, och att alla säkerhetsregler följs.
En CE-märkning betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav.
Gå till toppen