Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fouad Bachirou saknas i truppen mot Sirius

Fouad Bachirou saknas i MFF-truppen även mot Sirius. Känningen som stoppade honom från spel mot Hammarby var uppenbarligen svårare än vad det först lät. Däremot närmar sig Arnor Traustason spel.
– Arnor har varit med och tränat tre pass med oss, var det enda tränaren Jon Dahl Tomasson ville säga.

Fouad Bachirou missar matchen i Uppsala också.Bild: JOHAN AXELSSON
På den öppna delen av träningen var Traustason med från början, medan Lasse Nielsen och Fouad Bachirou kom ut efter en stund.
– Lasse och Fouad är längre ifrån, bekräftade Jon Dahl Tomasson.
I övrigt var alla som varit aktuella för matchspel ute på planen.
Malmö FF tar med sig 20 spelare till matchen mot Sirius på söndagseftermiddagen. Däribland tre målvakter.
– Det är långt till Uppsala och skulle någon bli sjuk kan vi inte få upp någon till match. Så därför har vi tre målvakter med oss upp, säger Jon Dahl Tomasson.
Dusan Melicharek är fortsatt ur spel med för oss okänd skada (han var inte ens ute på planen) och därmed kompletterar Melker Ellborg och Mattias Nilsson förstemålvakten Johan Dahlin.
– Lamin Sarr [Amins tvillingbror] måste få matcher också, därför åker Melker med och Lamin spelar med U19, säger Jon Dahl Tomasson.
Sirius är ett av överraskningslagen årets säsong. Laget ligger femma och är bara tre poäng bakom MFF.
– De har spelat bra fotboll i omgångar. Vill gärna spela generellt och har fått bra resultat, men de gör också misstag mellan varven.
Är det lättare för er att möta spelande lag?
– Det blir mer plats automatiskt, så är det för alla. Sen tycker jag det är sevärt med lite mer öppna matcher, säger Jon Dahl Tomasson.
Gå till toppen