Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sommarens maffigaste grillsallader

Grillarna går varma landet runt. Men vad ska man servera till?
Svaret på den ständiga frågan är en suverän sallad.

En grillsallad ska gärna vara laddad med färska örter, ostar, dressing och något krispigt. På bilden vattenmelon och fetaost som är fenomenalt gott ihop. Testa också att blanda med tomater.Bild: Fredrik Gustafsson
Nu när folk ägnar sig åt hemester och kanske drar sig för att springa på kalas och restauranger lagas det desto mer mat i de egna sommarköken. Inte minst på grillen. Och på den kan du som bekant slänga i princip vad som helst. Men oavsett om du grillar fågel, fisk eller mittemellan lär du ändå behöva något gott tillbehör.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen