Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Bygg murar runt skolorna så slutar de brinna

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Görs de åtgärderna så lär det inte brinna eller förstöras stup i kvarten, skriver Peter Bailey och föreslår höga staket och skolvaktmästare med pondus.Bild: Patrick Persson
Med tanke på hur det ser ut i samhället idag, så får man tyvärr bygga murar runt skolorna (kan vara arkitektoniskt vackra, alternativt stålstaket cirka 2 meter höga, helst 2,5).
Dessutom tillbaka med skolvaktmästare som bor på området som löneförmån, har pondus och vet hur man tar barn/tonåringar som inte sköter sig. Ska det vara så svårt?
Görs de åtgärderna så lär det inte brinna eller förstöras stup i kvarten. Dessutom kommer samhället att spara hundratals miljoner som kan satsas på pensionerna i stället. Men det förstår inte politikerna, det är viktigare att jaga skattebetalare för små skitsaker (ursäkta svenskan).

Peter Bailey

Gå till toppen