Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hedman stannar hemma: ”Personliga skäl”

Victor Hedman, till vänster, kommer att stanna hemma när hans lag Tampa Bay Lightning rester till Toronto för att inleda slutspelet. Arkivbild.Bild: David Zalubowski
Svenske backstjärnan Victor Hedman valde att stanna hemma i Florida när resten av Tampa Bay Lightning reste till Toronto på söndagskvällen, amerikansk tid.
Under en pressträff på söndagen sade NHL-lagets general manager Julien BriseBois att Hedman stannar några dagar på grund av ”personliga skäl”.
Hedman kommer under tiden att träna med lagets fystränare och de två kommer senare att resa tillsammans till Toronto där Tampa ska spela slutspelet som inleds på lördag.
”Victor kommer att vara tillgänglig för de tre seedningsmatcherna och kommer att få några dagars träning innan dem också”, säger Julien BriseBois enligt klubbens hemsida.
Detta innebär att Hedman kommer att missa Tampas träningsmatch mot Florida på onsdag.
Gå till toppen