Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Streisand och Legend i konsert för Joe Biden

John Legend var en av dem som deltog i den virtuella konserten till stöd för John Biden. Han har tidigare också uppträtt under den före detta presidentaspiranten och senatorn Elizabeth Warrens kampanj i våras. Arkivbild.Bild: Willy Sanjuan/AP/TT
En rad artister, Hollywoodprofiler och politiker slöt under söndagen upp i en virtuell konsert och insamlingskampanj till stöd för demokraternas presidentkandidat Joe Biden, rapporterar Deadline.
John Legend sjöng, på distans, en duett av ”Greatest love of all” tillsammans med Andra Day, ”Glee”-skådespelaren Kristin Chenoweth framförde en satirisk sång och Barbra Streisand höll ett åtta minuter långt framförande där hon hyllade Joe Biden och riktade skarp kritik mot Donald Trump.
”Celebration for change” leddes av komikern och tv-stjärnan Jay Leno och gästades även av bland andra skådespelaren Julianne Moore, ”Empire”-skaparen Lee Daniels och tv-profilen Andy Cohen.
Bland politiker som deltog fanns Hillary Clinton och Kaliforniensenatorn Kamala Harris.
Gå till toppen