Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Marko Johansson tillbaka i MFF

Den utlånade målvakten Marko Johansson återvänder till Malmö FF från allsvenska konkurrenten Mjällby med omedelbar verkan.

Marko Johansson återvänder till Malmö FF.Bild: JOHAN AXELSSON
Efter söndagens allsvenska segermatch mot Sirius i Uppsala lindades MFF-målvakten Johan Dahlin hårt om låret. Med en förestående cupfinal mot IFK Göteborg på torsdag, och fortsatt pressat spelschema, tar MFF inga risker och hämtar hem den utlånade Marko Johansson från Mjällby.
– Han kommer att lämna oss direkt, säger Mjällbys sportchef Hasse Larsson till Kristianstadsbladet.
Den 21-årige Marko Johansson A-lagsdebuterade för MFF redan 2015, då han som 16-åring fick stå i mål i Champions League-kvalet mot Zalgiris från Litauen. Han har hela tiden tillhört Malmö FF, men varit utlånad till i tur och ordning Trelleborgs FF, Gais och Mjällby.
Låneavtalet med Mjällby sträckte sig egentligen till november, men Johansson återvänder alltås till Malmö redan nu.
– Vi kunde ha satt emot, men han visade tydligt att han vill tillbaka till Malmö FF. Vill han inte själv spela i Mjällby AIF så vill inte vi heller, säger Hasse Larsson till Kristianstadsbladet.
Gå till toppen