Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Coronaregler i ishockeyn: ”Handlar om ansvar”

Svensk ishockey har upprättat ett coronaregelverk för att minska risken för smittspridning bland klubbarna i SHL, SDHL, hockeyallsvenskan och division 1, skriver Hockeynews. Flera lag har flyttat sina försäsongsmatcher till större arenor för att säkerställa att reglerna följs.

SDHL, SHL, hockeyallsvenskan och division 1 måste rätta sig efter ett medicinskt regelverk för att minska risken för smittspridning. Arkivbild.Bild: Naina Hel n Jåma/TT
Den här veckan inleder kultur- och idrottsminister Amanda Lind samtal med Riksidrottsförbundet (RF) och flera specialidrottsförbund kring hur idrottsrörelsen ska fortsätta i coronapandemin. Under tisdagen är Svenska ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson med i ett möte där bland annat regeringens förbud mot allmänna sammankomster med över 50 personer ska diskuteras.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen