Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatans lyft med Milan kan leda till möte med MFF

Det börjar bli dags att rikta blickarna ut mot Europa. Enligt Uefas förskjutna tidsplan har nu alla länder avverkat ligor och cuper så att lagen för Europakvalet är klara. 3 augusti var sista dagen. Om lottnings-gudarna vill och de båda lagen spelar som de ska, kan torsdagen den 18 september bli en mycket speciell dag.
Malmö FF mot Milan i en avgörande playoff-match om en plats i gruppspelet till Europa League.

Zlatan Ibrahimovic grinar illa när Milan mötte MFF i en vänskapsmatch 2011. Jiloan Hamad, Ivo Pekalski och Daniel Andersson är MFF-spelarna.Bild: NILS JAKOBSSON
Vägen dit är förstås lång och lottningsmöjligheterna när vi väl är där ger en sannolikhet på en av tretton i utgångsläget, men så kan det faktiskt bli. Men kom ihåg att samtliga kvalomgångar avgörs med enkelmöte där hemmaplan lottas. Det är också sagt redan nu att matcherna spelas utan publik.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen