Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Massives vd släpper bok om framgångssagan: ”Hade jag inte gjort detta hade jag inte kunnat vara kvar”

Världsframgångarna för Malmös speljätte Massive har fått David Polfeldt att fundera över hur han som punkare och konstfacksstudent plötsligt hamnade i rollen som vd för ett internationellt omtalat företag med 650 anställda. Om några veckor släpps självbiografin som David Polfeldt skrivit för att kunna fortsätta som Massive-vd.

David Polfeldts bok ”The Dream Architects” innehåller aldrig tidigare berättade historier om Massives framväxt, men också om Polfeldts egen resa i branschen. ”Jag skrev den för att sätta min berättelse i en kontext istället för att gå i terapi.”Bild: Patrik Renmark
I mars 2016 steg Malmös speljätte Massive in bland de stora på världens spelscen. Spelet ”Tom Clancy’s The Division” släpptes och vd David Polfeldt jämförde försäljningssiffrorna med att vinna Champions League i fotboll.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen