Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rörig skolstart för Spångholmsskolans elever

Ett mögelangrepp stänger Spångholmsskolan i Bara i en månad. Höstterminens skolstart var därför något rörig när eleverna skulle hitta till sina olika tillfälliga klassrum. Föräldrar på plats var lugna, men mer information i ett tidigare skede var ett önskemål.

En del av eleverna på Spångholmsskolan ska de kommande veckorna ha sin undervisning i sporthallen Kuben. På måndagens morgon stod elever och föräldrar utanför och väntade på att terminen skulle starta på riktigt.Bild: Elinor Strand
Några minuter i skolstart stod föräldern Nettan Selim med sin son utanför Kuben i Bara och väntade på att bli insläppta i tillfälliga lokaler. Förra veckan fick de veta att Spångholmsskolan, där sonen började femman, ska vara stängd fram till den 15 september på grund av ett stort mögelangrepp. Det kom inte som en överraskning för Nettan Selim.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen