Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Videomötena avslöjar den oförberedde chefen

Coronapandemin har lett till en explosion av digitala möten. Och nu väntar en höst då kollegor fortsätter att träffas via skärm på många arbetsplatser. Det kräver mer av cheferna som på allvar måste se över sin möteskultur, menar experterna Micke Darmell och Heléne Arvidsson.

Möteskonsulterna Micke Darmell och Heléne Arvidsson har tvingats ställa om även sin egen verksamhet på grund av pandemin. Nu är det digital utbildning som gäller från den nya studion i Malmö.Bild: Lars Brundin
Möteskonsulterna Micke Darmell och Heléne Arvidsson i Malmö såg hur allt raderades i arbetskalendern när coronapandemin slog till på allvar i mars. När det blev omöjligt att mötas fysiskt i stora grupper, myndigheterna avrådde från resor och kontor tömdes ställdes konferenser och utbildningar in i ett slag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen