Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Det här blev bättre än vi tänkt” – muslimer, judar och kristna markerar mot hot, hat och våld

En efter en talade de om vikten av att hålla ihop mot hat, hot och våld. Muslimer, judar och kristna. Personer med olika trosuppfattningar och olika politiska tillhörigheter.
När de alla ställde sig sida vid sida för gruppbild blev Ramadan Boussaudi överlycklig.
– Det här blev bättre än vi tänkt. Den här bilden talar för sig själv, sade han.

Manifestation mot koranbränning. På bilden syns bland annat mötesvärden Ramadan Boussadi, ordförande för Islamiska förbundet i Malmö, rabbinen Moshe-David Hacohen, kaplan Marcus Nylander, vikarierande kyrkoherde Karin Pråmel, S-kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh, L-kommunalrådet Roko Kursar, oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M), V-politikern Emma-Lina Johansson, MP-politikern Stefana Hoti, C-riksdagsmannen Niels Paarup-Petersen, imamen Salahuddin Barakat samt Tajeddin Farfour från Islam-akademien.Bild: Bengt Arvidson
Som ordförande för Islamiska förbundet i Malmö bjöd Ramadan Boussaidi på torsdagen in ett stort antal religiösa och politiska företrädare till bönelokalen i Rosengårds kulturcenter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen