Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Närodlat på ny restaurang i Alnarp

Närodlat får en ny dimension på Alnarps nya restaurang. Här ska kockarna odla egen vitlök och andra grödor 150 meter från köket.
– Grödorna är i fokus, vi diskuterar just vad vi ska odla till nästa säsongs meny, säger Daniel Pembert, kock och en av delägarna.

Det är prisbelönta kockarna Daniel Pembert och Thomas Gustafsson som redan driver flera restauranger i Malmö som nu startar Alnarp 9. Här på restaurangen på Hjälmarekajen.Bild: Hussein El-alawi
Samtidigt som den nya terminen sätter igång öppnar restaurangen på SLU Alnarp med nya krögare, renoverat kök, ny stil och nytt namn: Alnarp 9.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen