Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Allsvensk underhållning och gediget Europaspel

Lyssna på avsnitt 221 av MFF-podden här.

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand avhandlar Malmö FF:s två senaste matcher – det oavgjorda allsvenska toppmötet mot Elfsborg och segern över Cracovia i första kvalomgången till Europa League.
MFF–Elfsborg hyllades av många som årets bästa – vad var det som gjorde första halvlek så underhållande? MFF var närmast segern, men ett kryss var kanske inte hela världen? Var det här Marko Johanssons genombrott i MFF? Lever Anders Christiansen farligt med sitt humör i matcherna?
Segern mot Cracovia var solklar och säker – vad är det MFF har lärt sig under de senaste åren? Och finns det nåt som talar för att det blir annorlunda mot Honved i nästa omgång?
MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Gå till toppen