Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Målet med din träning – att må bra

Har du svårt att komma igång med träningen efter sommaren? Börja med att fråga dig om dina drivkrafter kommer inifrån eller utifrån. Och se till att ha kul. Det tycker idrottskonsulenten Malin Elfman.

Träningen blir lättare om man hittar sin inre motivation, till skillnad mot att man drivs av krav utifrån. "Det är tuffare att ha mål som att jag ska träna för att alla mina arbetskollegor tycker att det är så bra", säger idrottskonsulenten Malin Elfman.Bild: Shutterstock
Sommaren lider mot sitt slut och i takt med att löven skiftar färg står många av oss i valet och kvalet kring vilken slags fysisk träning vi ska satsa på i höst. Oavsett vad du väljer bör glädjen vara med dig. Då hittar du många gånger den inre motivation som gör att du fortsätter att träna. Men det kan vara lättare sagt än gjort.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen