Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IFK Malmö tuffar på med marginalerna i ryggen

Ett mål precis innan halvtid och ett precis efter var segerreceptet för IFK Malmö, som tuffar på i tabelltoppen efter tre poäng mot Ullared. Efter en jämn och chansfattig första halvlek kunde gästerna ta ledningen så sent som i 43:e minuten genom Ilir Tahiri – och när Ullared samlat ihop sig i halvtid för att jaga kvittering, kom istället 0–2 i den 48:e minuten.
– Det flyter på bra nu, vi är helt klart inne i ett stim. Det kunde lika gärna stått 1–0 i halvtid, men vi har marginalerna med oss för tillfället. Men som alltid ligger det hårt jobb bakom marginalerna, menade IFK Malmös tränare Roger Nilsson.
Förutom det lilla flytet låg också försvarsspelet än en gång bakom en IFK Malmö-seger. Ännu en nolla för Victor Ringdahl i målet.
– Han gjorde en fin räddning vid 0–2 som betydde mycket, hade de fått 1–2 hade det kunnat sluta helt annorlunda. Istället gjorde vi 0–3. Jag tyckte det kändes stabilt idag, vi spelar med självförtroende just nu, konstaterade Roger Nilsson nöjt.

Division 2 västra Götaland HERR

0
Ullareds IK
  • (0-1)
3
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Martin Johansson
    Gå till toppen