Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man död i Landskrona – polisen utreder mord

En man i 25-årsåldern har dött. Polisen larmades till platsen då mannen kört in i en stolpe. Polisen tror att mannen utsatts för någon form av våld och utreder händelsen som mord.

Bild: Jan Emanuelsson/Topnews.se
Larmet kom in till SOS Alarm 17.59.
En personbil hade då kört in i en stolpe på Remigatan i Landskrona. Räddningstjänsten var vid 18.40 klara på platsen och mannen, som är i 25-årsåldern, hade då förts till sjukhus med ambulans. Mannen befann sig ensam i bilen.
Polisen var inledningsvis förtegna kring händelsen och sa att de inte kunde utesluta att ett brott skett.
Under söndagskvällen framkom det att polisen utreder händelsen som ett misstänkt mord.
– Han har inte åsamkat sig skadorna själv och han är avliden, därav brottsrubriceringen mord, säger Jörgen Winberg, inre befäl vid polisen i Helsingborg.
– Han har avlidit till följd av sina skador.
Polis var efter händelsen på plats och spärrade av ett område kring bilen. Detta för att kunna arbeta på platsen och till exempel kunna säkra eventuella spår.
– Bilen är tagen i beslag och kommer genomgå en teknisk undersökning, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Akutmottagningen vid lasarettet i Helsingborg spärrades av i samband med händelsen. Enligt uppgift till HD var det upprörd stämning.
– Vi har varit på plats där och haft en avspärrning, men exakt hur stämningen har varit vågar jag inte svara på, säger Jimmy Modin.
Ingen person har gripits i ärendet.
Gå till toppen