Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prespa Birlik visade klass i derbyt mot Olympic

Prespa Birlik har blandat och gett under årets säsong, men när man tog emot Olympic i Malmöderbyt var det ett hemmalag som visade klass. Marcley Manuela visade vägen med 1–0 i mitten av första halvlek och Prespa Birlik hade bud på mer.
– 1–0 i halvtid var i underkant. De var hetare helt enkelt, fotboll är trots allt ett lagspel där man måste vinna dueller och göra mål och båda de sakerna var Prespa bättre på, erkände Olympics tränare Mladen Blagojevic.
Belöningen kom istället direkt i andra, då Marcley Manuela ökade på till 2–0 och Omar Khattab till 3–0 innan fem minuter var gångna. Resten var mest en transportsträcka, även om Olympic spelade upp sig mot slutet.
– Vi hade fullt lag idag, det har inte hänt många gånger. Men vi är bättre än tabellen visar och idag fungerade mycket av det vi jobbat med, som press på bollhållare, och vi höll också ihop lagdelarna på ett bra sätt. Det finns mycket att ta med sig framåt, konstaterade en nöjd Stefan Hansson, tränare i Prespa Birlik.

Division 2 västra Götaland HERR

4
KSF Prespa Birlik
  • (1-0)
1
BK Olympic

Målskyttar

  • Marcley Marceles Ruthwin Manuela 2
  • Omar Khattab
  • Jerome, Benjamin Courtrai
  • Ahmed-Diini Hassan Ahmed
Gå till toppen