Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tunga smällar för TFF: ”Svårt hitta glädjeämnen”

Kristian Haynes har lite att fundera över inför nästa match mot Örgryte hemma på Vångavallen redan på lördag.Bild: MICHAEL ERICHSEN
En missad straff, två tunga skador och tre tappade poäng. 0–1 borta mot Öster var fjärde raka förlusten för Trelleborgs FF som på allvar är indraget i superettans bottenstrid.
– Det är svårt att hitta glädjeämnen efter en sådan här match, men vi måste titta framåt och fortsätta tro på det vi gör, sa TFF-tränaren Kristian Haynes.
Nicolas Mortensson nickade in matchens enda mål redan i den tolfte minuten när han smög in bakom ryggen på mittbacken Kalle Larsson.
– Vi fortsätter att släppa in första målet i matcherna och det sänker oss ganska mycket i det läge vi befinner oss i. Sedan tycker jag målet känns för enkelt, sa Kristian Haynes.
Kalle Larsson blev olycksgubbe igen när han halvvägs in i första halvlek kolliderade med sin målvakt Hampus Nilsson. Båda tvingades byta med axelskada respektive befarad hjärnskakning.
TFF fick ett gyllene läge att kvittera på straff i den 57:e minuten, men Östers målvakt Dahir Mehic räddade Fatawu Safius skott mitt i målet med en benparad. Och TFF:s slutforcering gav ingen utdelning heller.
– Vi får inte ihop det riktigt. Det blir ingen samverkan för att skapa större hot, sa Kristian Haynes.
TFF har chans till revansch redan på lördag då Örgryte gästar Vångavallen.
Gå till toppen