Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Gamla deltagare mot nya i ”Paradise hotel”

Tio förhoppningsfulla deltagare checkar in i ”Paradise hotel”. I efterhand beskriver de säsongen som ”den sjukaste någonsin”. – Jag tror inte svenska folket är redo för vad som komma skall, säger Diana Moseni.

Diana Moseni varnar för den "sjukaste säsongen någonsin".Bild: Fredrik Sandberg/TT
Tv-kanalen hoppas att hon ska bli en ny tittarfavorit, men själv blev Diana Moseni illa berörd av hur hon framställs i första avsnittet.
– Det var så tufft att se att jag fick avbryta och gå ut och ta luft. Det händer mycket kring mig och det blev en chock att återuppleva allting, säger hon.
Tio nya deltagare i ”Paradise hotel” får i säsongen konkurrens av tio veteraner, varav åtta kvinnliga deltagare som kallas ””drottningar”. Filippa Kronholm kände tydligt av att det var svårt att hävda sig som nykomling.
– Jag hade ju velat veta innan att det skulle komma in en massa veteraner. Det här är den tuffaste säsongen för oss tjejer, eftersom det är så många att spela mot, säger hon.
Både Filippa Kronholm och Diana Moseni fasar för hur programmet kommer att klippas, även om de säger att de inte ångrar sin medverkan.
– Jag blir svettig bara jag pratar om det. Produktionen har gjort ett fruktansvärt bra jobb. Fram med popcornen säger jag bara, säger Diana Moseni.
Arvid Stenbäcken medverkar för tredje gången. Han beskriver sig själv som en stark spelare och är revanschlysten efter att ha snubblat på mållinjen sist.
– Jag spelar hårt och fult för att det är så jävla kul. Sättet jag åkte på i min förra säsong var ohederligt och jag borde ha vunnit. Jag märkte att folk blev livrädda nu när jag klev in i huset, säger han.
En som utmärker sig i första avsnittet är Simon Weidersjö. Han säger själv att han framställs som mer ”flummig” i programmet än han är i verkligheten. Och att tittarna skulle kunna misstolka det som att han är mer intresserad av killar än tjejer,
– Tjejerna var inte så tilltalande för mig på en intim nivå, om jag säger så. Det fanns ingen sexuell attraktion och då kände jag att det är klart jag ska spela med grabbarna. Det kan vara värt att nämna i sammanhanget att jag är heterosexuell. Jag kysser killar i första avsnittet, men det var bara en tokig festgrej.
”Paradise hotel” har premiär på Viaplay och Viafree 21 september.
Fakta

"Paradise hotel" säsong 13

Årets deltagare från start är: Diana Moseni, 27, Göteborg, Tanja Ingebretsen Kallin, 23, Vänersborg, Filippa "Blomman" Blomqvist, 23, Göteborg, Andrea Contreras, 21, Sundsvall, Filippa Kronholm, 24, Finspång, Alexander Ekdahl, 23, Borås, Simon Weidersjö, 25, Stockholm, Mikail Maarofi, 21, Göteborg, Sebastian Månsson, 25, Helsingborg och Malte Grkovic, 26, Stockholm.

Dessutom återkommer de tidigare deltagarna Arvid Stenbäcken och Fredrik "Fimpen" Olsson, med epitetet "paradisets prinsar".

Sedan tidigare är det klart att ett gäng "drottningar" bestående av åtta kvinnliga "PH"-veteraner också återvänder. Dessa är: Emma Hellström, Josefin "Josie" Caplonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina "Paow" Danielsson.

Säsongen är den trettonde i ordningen och spelades in i Mexiko förra hösten.

Gå till toppen