Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Jon Dahl Tomasson: ”Han får kliva på och hålla huvudet högt”

Jon Dahl Tomasson ser inga problem med att Marcus Antonsson uttrycker sin frustration över att han inte får speltid – men är samtidigt tydlig med att det hänger på honom själv att förändra situationen.
– Jag har inga problem med att han förklarar sina känslor. Fotboll är känslor. Spelare blir frustrerade när de inte får spela, men han får kliva på och hålla huvudet högt och gripa chansen när han får den.

Marcus Antonssons senaste inhopp – mot Göteborg i cupfinalen. Nu står han och tränaren Jon Dahl Tomasson bokstavligt talat långt ifrån varandra.Bild: LUDVIG THUNMAN
Marcus Antonsson har inte spelat sedan cupfinalen för MFF mot Göteborg den 30 juli. Nio allsvenska matcher har avverkats och på tisdagen uttryckte han sin besvikelse och förvåning att han helt hamnat i frysboxen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen