Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nytt krogpris ska hylla Malmös allra bästa

Vilka är Malmös bästa restauranger, barer och kaféer 2020? Det ska avgöras i höst när Sydsvenskan och tidskriften Restaurangvärlden startar Malmö Gastronomy Award som varje år ska hylla de bästa inom stadens krogliv. Idag avslöjar vi alla kategorier och nominerade som ska testas under hösten av några av Sveriges mest välkända kockar.

Sex åttondelar av Malmö Gastronomy Awards nomineringsjury samlad: Joakim Andersson, Linda Dahl, Jonas Grönlund, Maja Ekman, Pär Bergkvist och Sofie Granath. Saknas på bilden gör Hateff Mousaviyan och Sara Berg.Bild: Peter Frennesson
Malmös krogvärld har under senare år blomstrat på ett sätt som gjort att omvärlden idag tar sig hit enbart för att äta och dricka gott. Men coronaåret 2020 har varit en prövning för branschen som under våren har behövt återuppfinna sig själv och testa nya vägar framåt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen