Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Frölunda fick starten Rönnberg drömt om

Frölunda slog HV 71 med 3–0, och uppfyllde alla önskningar tränaren Roger Rönnberg drömt om i förväg. – Jag är oerhört nöjd med insatsen idag, säger Rönnberg och lyfter fram Frölundas samspelta prestation som lag.

Lucas Raymond, i mitten, klappas om efter att ha gjort 3–0 för Frölunda mot HV|71 i Scandinavium. Göteborgslaget uppfyllde alla förväntningar som tränaren Roger Rönnberg drömt om i förväg.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Dagen före premiären låg Roger Rönnberg och dagdrömde om hur den, som bäst, kunde bli för hans Frölunda. Alla önskningar slog in. Rönnberg talar bland annat om fyra hårt jobbande kedjor, backar som ger fina spelvändningar, vunna närkamper, uppoffrande spel i numerärt underläge, väl fungerande powerplay och en målvakt (Niklas Rubin) som får hålla nollan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen