Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ännu en ”Idol”-deltagare uppges coronasmittad

Övre raden från vänster: Alf Hagström, Nadja Holm, Paulina Pancenkov, Nova Luther, Maya Arctaedius, Mattias Nederman, Simon Karlsson.Bild: Fredrik Sandberg/TT
TV4:s program ”Idol” har den senaste tiden präglats av att flera av deltagarna smittats med coronaviruset. Senast i raden att drabbas av viruset var Indra Elg, som röstades ut i fredagens final.
Nu rapporterar Aftonbladet att ytterligare, en sjätte deltagare, smittats. Tidningen uppger inte vem det rör sig om men hänvisar till källor insatta i produktionen.
– Om vi behöver kommunicera om specifika idolers hälsa, så gör vi det när vi har fått säkra testresultat och ihop i dialog med berörd person. Innan det kan vi inte uttala oss om enskilda personers hälsa i media, säger Malin Knave, exekutiv producent för ”Idol” till Aftonbladet.
Tidigare har Herman Silow, Affe Hagström, Nadja Holm och Caspar Camitz konstaterats med corona.
I den senaste deltävlingen tvingades artisterna att isolera sig och sjunga från sina hotellrum.
Gå till toppen