Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sydsvenskan sänder Torn och Lödde i svenska cupen

Kan Torns IF skrälla mot Trelleborgs FF eller kan Lödde få anrika Örgryte på fall?
De kommande dagarna är det två heta matcher i svenska cupen och är du premieprenumerant kan du se båda på Sydsvenskan.se.
– Lokala topplag mot klassiskt motstånd. Det känns grymt att vi kan erbjuda våra prenumeranter detta, säger Sydsvenskans chefredaktör Jonas Kanje.

Torns Dardan Mustafa.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Sydsvenskan fortsätter att leverera bra sportunderhållning till sina prenumeranter. Under hela säsongen har vi sänt Lunds BK:s och Torns matcher i division 1 och i helgen var det premiär för tv-sända innebandymatcher från damernas SSL.
Och nu kommer alltså ytterligare två godbitar.
Nu på onsdag är det helskånsk match i svenska cupen mellan Torn och Trelleborgs FF och torsdagen den 8 oktober möter Lödde Örgryte.
Två matcher som alltså sänds på Sydsvenskan.se och som kan ses av våra premieprenumeranter.
– De senaste åren har vi kunnat erbjuda fler livematcher och förhoppningen är förstås att den utvecklingen ska fortsätta, förklarar Jonas Kanje.
Vinnarna i kommande omgång är kvalificerade för gruppspel som inleds i början av nästa år.
Gå till toppen