Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oro bland krögare: ”Går mörk höst till mötes”

Ökad smittspridning, stängda uteserveringar och potentiellt förlängda restriktioner. Oron inför hösten växer i krogbranschen. – Mardrömsscenariot är att det blir som i våras igen, säger Mårten Eriksson Mårtens, restaurangchef på Morfar Ginko & Pappa Ray Ray i Stockholm.

Coronapandemin slog hårt mot krogen Morfar Ginko & Pappa Ray Ray. Restaurangchefen Mårten Eriksson Mårtens beskriver våren som "katastrof" – och är nu rädd att hösten blir likadan.Bild: Fredrik Sandberg/TT
Våren var katastrof, sommaren kaosartad.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen