Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

En av fyra skåningars privatekonomi påverkad av corona

Det som till en början såg ut som en medicinsk kris blev snabbt också en finansiell kris. För var fjärde privatperson i Skåne har coronapandemin fått ekonomisk påverkan. Det visar en undersökning gjord av Sparbanken Skåne och Novus.

Anders Hansson är privatekonom på Sparbanken Skåne. Några tips från hans sida kring privatekonomin under coronatider är: Se med jämna mellanrum över dina val i ekonomin. Om du inte redan gjort det under året, så gör det nu i höst. Behöver jag dra ner på utgifterna? Vad måste prioriteras? Räcker mina försäkringar? Och sparar jag på rätt sätt?Bild: Privat/Sparbanken Skåne
Coronapandemin har påverkat näringslivet med stora störningar i produktion - och leveransmöjligheter. Inte nog med att människor blev sjuka och permitterades, företag varslade och stängde i vissa fall igen helt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen