Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Röd” EM-bubbla väntar handbollsstjärnorna

Under handbolls-VM i fjol hade Isabelle Gulldén och Linn Blohm med sina söner på spelarhotellet. Nu väntar troligen en coronasäker EM-bubbla och minimal kontakt med omvärlden. – Det kommer att bli väldigt annorlunda, säger Gulldén.

Handbollsstjärnan Isabelle "Bella" Gulldén med sonen Lias efter VM-mötet med Rumänien i japanska Kumamoto förra året. Då bodde Lias med pappa Linus Persson i ett separat rum på spelarhotellet, men något liknande upplägg under stundande EM är troligtvis inte aktuellt på grund av rådande coronapandemi. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
EM avgörs i Danmark och Norge i december och enligt det norska förbundet har det Europeiska handbollsförbundet (EHF) satt upp ett omfattande regelverk på grund av coronapandemin, rapporterar nyhetsbyrån NTB.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen