Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Turning Torso satsar på magi med Malmös VM-femma

Kombinationen magi och Turning Torso känns inte långsökt för alla som bevittnat utsikten. Men nu blir det magi på riktigt när VM-femman och Malmötrollkarlen Jacob Schenström börjar göra föreställningar på 54:e våningen. Faktum är att det är första gången han gör en helt egen show i hemstaden.

Ett av Jacob Schenströms främsta trick är det med bollar och bägare. I hans version är en av bägarna ett genomskinligt glas. Det tricket har han använt sig av när han tävlat och nu utvecklar han det ytterligare för att tävla i VM 2022.Bild: Aija Svensson
Ibland kan allt börja med ett gummiband. Jacob Schenströms kompis på högstadiet i Svedala visade ett trick med just ett sådant. Intresset var väckt och snart satt Jacob Schenström i biblioteket och läste en trolleribok. Sedan den dagen har han varit fast i magins värld.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen