Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Det är fortfarande kul på Kvarteret Åkern

Köket har mutat in en egen nisch där basen är det klassiska skånska köket, men där allting kan hända på vägen.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bong har besökt Kvarteret Åkern på Nobelvägen i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

En tanke som har poppat upp den senaste tiden: har inte Ivan Jurman blivit lite väl förtjust i sin svenska husmanskost? Och som om han kunnat läsa våra tankar, och dessutom vill visa att han struntar fullkomligt i dem, ställer kocken på Kvarteret Åkern till med en hel husmanshelg, med rätter som kåldolmar, räkcocktail och skånsk äppelkaka. Bara för att en månad senare presentera en meny som snarare andas säsongsbetonad experimentlusta.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy