Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan fortsatt positiv för coronaviruset

Två veckors hemkarantän hjälpte inte för Zlatan Ibrahimovic, som fortfarande är sjuk i coronaviruset. Nu kan han missa säsongens första Milano-derby.

Zlatan Ibrahimovic är inte frisk från coronaviruset. Arkivbild.Bild: Antonio Calanni/AP/TT
Zlatan Ibrahimovic är fortfarande sjuk i coronaviruset, skriver Sky Italia. Detta två veckor efter att han testat positivt, och suttit i hemkarantän sedan 24 september. Även hans lagkamrat Leo Duarte, som testade positivt dagen innan Ibrahimovic, är fortsatt sjuk.
”Zlatan Ibrahimovic och Leo Duarte fortsätter hemisoleringen. Båda testade positivt imorse och är inte friska än”, skriver Sky Italia.
Hela truppen genomförde tester under torsdagsmorgonen, och förutom Duarte och Ibrahimovic testade alla negativt.
Ibrahimovic kommer att fortsätta sin hemkarantän, och nu ser säsongens första Milano-derbyt mot Inter ut att vara i fara.
Milan har dock klarat sig bra utan den reslige svensken. Crotone, Spezia, Bodø/Glimt och Rio Ave har alla besegrats, och laget har tagit sig till Europa League. Där kommer man att ställas mot Celtic, Lille och Sparta Prag. Milans första match spelas mot Celtic 22 oktober.
Milano-derbyt spelas 17 oktober.
Gå till toppen