Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Åren i Sverige fick Jennifer Pintér att byta sida – nu röstar hon emot Trump

Hon växte upp i en konservativ familj i en republikansk delstat. Sedan hon kom till Sverige har hon röstat på George W Bush, John McCain och Mitt Romney. Men i år lägger hon sin röst på Joe Biden.
– Min släkt i USA gillar Trump, men jag har svårt för den mannen. Därför pratar vi inte längre politik. Jag vill inte bli ovän med mamma, säger Jennifer Pintér.

Jennifer Pintér bor i Eslöv och jobbar i Malmö. Hon kommer från en konservativ familj i en republikansk delstat och har alltid röstat på republikanska presidentkandidater. Tills nu. Efter tjugo år i Sverige har hon blivit anti-Trump.Bild: Tom Wall
Under sina första tio år i Sverige hade Jennifer Pintér svårt att förklara för sina svenska vänner varför det var bäst för USA att styras av en republikansk president.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen