Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IFK Malmö tappade viktiga poäng mot bottenlag

IFK Malmö tappade viktiga poäng borta mot ett Halmia som kämpade med näbbar och klor för nytt kontrakt. Utan riktig spets i anfallsspelet hade IFK Malmö svårt att få hål på hemmalaget.
– Jag tycker ändå vi skapade tillräckligt mycket för att vinna, men vi lyckades inte knyta ihop säcken, menade IFK Malmös tränare Roger Nilsson.
Luka Petrovic gav gästerna ledningen på nick redan en kvart in i första halvlek, men Halmia kvitterade på straff bara åtta minuter senare. I vanlig ordning var IFK Malmö stabilt bakåt och släppte inte till många chanser.
– Vi fick bara inte fart i passningsspelet, vi hade inte rätt aggressivitet. Det är svårt att sätta fingret på det, men vi kom helt enkelt inte upp i nivå idag, samtidigt som Halmia gjorde det väldigt svårt genom att backa hem med mycket folk och försvara sig bra, tyckte Roger Nilsson.
IFK Malmö låg på mot slutet för att få till ett avgörande, men fick inte in bollen. Även Halmia skapade chanser och hade bland annat en boll i stolpen.
– Med lite oflyt kunde vi förlorat, konstaterade Roger Nilsson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
IS Halmia
  • (1-1)
1
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Luka Petrovic
    Gå till toppen