Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Syrligt och sött – det är tid för äppelpaj

Äppelpaj är hösttröst av det allra ädlaste slag. Gör någon glad och baka en redan till helgen.

Bild: Janerik Henriksson/TT
Äppelpaj är matvärldens svar på blombuketter. Man kan liksom inte bli arg eller sur om man får blommor. Samma sak med äppelpaj. Om någon dukar fram en kanelstinn sötfruktig paj med smak av smör, sensommarsol och äpplen, tillika serverad med fluffig vaniljsås – ja, då går det bara inte att värja sig. Smilbanden åker raka vägen upp till hårfästet och dagen är räddad.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen