Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prespa Birlik vann stort – har fortfarande chans till nytt kontrakt

Prespa Birlik spetsade till bottenstriden ytterligare genom att vinna klart mot Ullared och därmed ta sig upp på tolv poäng – samma som Eslöv på kvalplats och Halmia direkt ovanför – och bara två poäng efter Olympic och Rosengård. Trots nästan en hel säsong under strecket finns fortfarande alla chanser för Prespa Birlik att spela till sig nytt kontrakt.
Mannen för dagen i hemmalaget var Marcley Manuela, som med sina tre mål var en viktig nyckel till storsegern. Men det var Almir Taletovic som gav hemmalaget ledningen redan i den sjunde minuten, innan Marcley Manuela ökade på bara ett par minuter senare. Trots att Ullared lyckades reducera innan halvtid, orkade man inte riktigt resa sig från den smällen. När Marcley Manuela steg fram igen tidigt i andra och satte 3–1, var det mer eller mindre avgjort och mot slutet rann det iväg.
Prespa Birlik möter mittenlaget Vinberg, utan något att spela för, i sista omgången.

Division 2 västra Götaland HERR

6
KSF Prespa Birlik
  • (2-1)
1
Ullareds IK

Målskyttar

  • Marcley Manuela 3
  • Almir Taletovic
  • Nasser Khalil
  • Wadie Daouameur
    Gå till toppen