Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Ser de publiken som galningar som inte kan följa reglerna?”

Bilderna från Spy bar i Stockholm dagarna efter att regeringen sagt nej till publik på idrott och kultur har fått vanligtvis försiktige MFF-stjärnan Isaac Kiese Thelin att reagera. Och han får stöd av sin lagkapten Anders Christiansen.
– Med stor respekt för smittan – hur ser dom på publiken? Ser de publiken som några galningar som inte kan följa reglerna, undrar Isaac Kiese Thelin retoriskt.

Anders Christiansen och Isaac Kiese Thelin är båda besvikna över och kritiska till beslutet att inte släppa på lite publik på fotbollsmatcher.Bild: PETTER ARVIDSON
Isaac Kiese Thelin brukar inte bjuda på utmanande uttalanden, men efter onsdagens MFF-träning utvecklade han sina tankar kring det inlägg på Twitter som han postade i förra veckan kring regeringens nej till publik.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen