Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Maya cantina vill ta upp kampen med hemmatacon

Malmö är en dynamisk matstad. Men tacon tycks ha svårt att hävda sig på restaurangscenen. Varför är det så? Efter att flera taquerior öppnat och bommat igen de senaste åren gör Gonzalo Granados ett försök med Maya Cantina.

Det svenska sättet att äta tacos liknar inte alls det sätt som man äter tacos på i Mexiko, menar Gonzalo Granados. ”I Mexiko har vi inga hårda skal, våra tortillabröd görs oftast på majsmjöl och så har vi en miljon olika fyllningar.”Bild: Peter Frennesson
Båsen i röd galon har ersatts av enkla bord i ljust trä. I baren har en mexikansk flagga åkt upp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen