Annons

Annons

Annons

Dygnet Runt

Maya cantina vill ta upp kampen med hemmatacon

Malmö är en dynamisk matstad. Men tacon tycks ha svårt att hävda sig på restaurangscenen. Varför är det så? Efter att flera taquerior öppnat och bommat igen de senaste åren gör Gonzalo Granados ett försök med Maya Cantina.

Text

Det svenska sättet att äta tacos liknar inte alls det sätt som man äter tacos på i Mexiko, menar Gonzalo Granados. ”I Mexiko har vi inga hårda skal, våra tortillabröd görs oftast på majsmjöl och så har vi en miljon olika fyllningar.”

Bild: Peter Frennesson

Annons

Båsen i röd galon har ersatts av enkla bord i ljust trä. I baren har en mexikansk flagga åkt upp.

0 kren månad

Sydsvenskan Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan