Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klart med nytt lag för klubblöse stjärnan

Danny Welbeck har gjort klart med en ny klubb efter att ha fått lämna Watford. Brighton blir ny arbetsgivare för den tidigare engelske landslagsmannen.

Klubblöse Danny Welbeck fortsätter karriären hos Graham Potter i Brighton. Arkivbild.Bild: Matt Dunham/AP/TT
Danny Welbeck sågs som ett stort framtidshopp i England, men skadeproblem gjorde att tiden i Manchester United och Arsenal inte blev så lyckosam som många hade förväntat sig.
Efter att ha fått lämna Arsenal i fjol och gjort en misslyckad säsong i Watford förra säsongen blev den 42-faldige landslagsmannen klubblös för ett par veckor sedan.
Nu är det klart att karriären fortsätter i Brighton. 29-åringen har skrivit på ett ettårskontrakt med Premier League-klubben som tränas av Östersunds tidigare huvudansvarige Graham Potter.
”Han har visat vad han går för och är snabb och väldigt teknisk. Han kommer att bidra till vårt anfallsspel och vi är nöjda med att kunna värva en spelare med en sådan erfarenhet och kvalitet”, säger Potter i ett uttalande.
Gå till toppen