Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lundabaserad matematik-app redo för internationell marknad

Bolaget Scientific Edtech har utvecklat en matematik-app för lågstadiebarn i Sverige. Snart släpps betaversionen av appen och i början av nästa år siktar företaget mot den internationella marknaden.

Det här året har företaget gått in i en ny fas. Bland annat har de flyttat ut från forskningsbyn Ideon vid Lunds Universitet och teamet har vuxit från fem till tio personer. Översta raden från väster Julia Kushnarova, Li Kang, Henrik Rosvall, Martin Hassler Hallstedt, Anna Magneteg Sittande från vänster Per Wargéus, Cameron Green, Thomas George, Hanna Rosvall, Malin Rosenfrost.Bild: Privat
Scientific Edtech grundades 2017 av Martin Hassler Hallstedt, psykolog och forskare, och Henrik Rosvall, digital strateg och designer. Duon startade företaget med ambitionen att utveckla en helt ny pedagogisk app som lär barn matematik genom att kombinera vetenskapliga inlärningsmetoder med speldesign. En design som tagits fram i ett partnerskap med Malmöbolaget Massive.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen