Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stadsmissionen får draghjälp av MFF: ”Viktig symbol”

Nu finns två himmelsblå containrar i Malmö där du kan skänka kläder och på så sätt hjälpa MFF och Skåne Stadsmission att förbättra vardagen för utsatta skåningar. De båda parterna inleder nu ett tvåårigt samarbete.
– Vi har kommit fram till ett samarbete med fokus på matsvinn och barnfattigdom, säger Karin Heri, ansvarig för MFF i samhället.

Emma Emmelin, kommunikatör på Skåne Stadsmission, Niclas Carlnén, vd för MFF, Lena Wetterskog Sjöstedt, direktor på Skåne Stadsmission och Karin Heri, ansvarig för MFF i samhället.Bild: My Östh Gustafsson
Coronapandemin har har drabbat alla i samhället på något ätt men allra mest de som redan är värst utsatta. Dessa människor möter Skåne Stadsmission varje dag, och nu ska de få hjälp från MFF för att underlätta för dessa grupper.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen