Annons

Annons

Foodora och gig-arbetarna

Pizzerior i Lund om Foodora: ”En riktig katastrof för alla restauranger”

Restaurangägare i Lund hatar Foodora – men klarar sig inte utan tjänsten. Kunderna klickar hellre på appen, trots att det går att ringa direkt till restaurangen.

Hikmet Celik och Ayman Jamil på Kryddan berättar att bara en av tio kunder beställer direkt från restaurangen.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

Restaurangerna har inget val – man måste vara där kunderna är. Därför är alla med Foodora, säger restaurangägare i Lund. Men det svider.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy