Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon blir ny vd för Funnys äventyr

För två veckor sedan invigdes Malmös nya besöksattraktion Funnys äventyr. Nu står det klart vem som blir läslandets nya vd: en hemstadsälskande Malmöbo med rötterna i besöksnäringen.

Hélene Lloyd kallar sig själv för genuin Malmöbo och berättar att hon i flera år sysslat med något hon kallar för ”dagens hjälp”. ”Ser jag någon som ser vilsen ut och letar efter rätt väg brukar jag gå fram och fråga om jag kan vara till hjälp. Den mentaliteten vill jag ta med mig in på Funnys äventyr. Vi ska göra allt för att alla ska känna sig hemma”, säger Hélene Lloyd.Bild: Privat och Tom Wall
Sedan planerna på att bygga upp Funnys äventyr startade har verksamheten haft en tillfällig uppstartsorganisation. Pia Claesson har varit företagets vd, men det har hela tiden varit tydligt att hon ska lämna över till en annan kraft i samband med invigningen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen