Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: På stadig kurs mot SM-guldet

Malmö FF studsade tillbaka efter kollapsen mot Djurgården och vann bekvämt med 3–1 hemma mot IFK Göteborg. Den matchen står i fokus för det 229:e avsnittet av MFF-podden.

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog sammanstrålar digitalt för att prata om Malmö FF:s senaste match, 3–1-segern mot Göteborg – en riktig höstmatch med många spännande ingredienser.

Bland samtalspunkterna finns valet av Adi Nalic före Isaac Kiese Thelin (hur ska man tolka det?), Nalics utveckling i MFF, valet att inte sälja Anders Christiansen (hur ska man tolka det?), Rakip vs Lewicki (för- och nackdelar) och AC som säker straffskytt (varför tog det så lång tid?).

Annons

Annons

Podden blickar också fram emot MFF:s kommande derby mot HIF. Finns det något som talar för att HIF ska kunna hota på hemmaplan?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy