Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ishotellets fotograf bjuder till dans i sitt nya galleri

Han såg en annons på Blocket och åkte till Klostergatan 11 i Lund för att köpa ett arkivskåp. När säljaren berättade att en lokal i huset var tom tog Asaf Kliger det som ett tecken. Nu har han öppnat fotogalleri på adressen och är redo för oväntade möten.

Asaf Kliger undersökte aldrig utbudet av möjliga gallerilokaler i andra städer. När ett Blocketköp förde honom till Klostergatan i Lund, visste han att det var rätt och slog till. Familj och vänner har hjälpt till att göra fint.Bild: Emil Langvad
Morgonyoga, salsa eller tango-träning, föreläsningar eller tatuering – fotografen och konstnären Asaf Kliger vill gärna samarbeta med fler verksamheter. Han tänker att lokalen på 120 kvadratmeter skulle kunna leva hela veckan. För själv tänker han huvudsakligen vara på plats för att visa bilder fredagar och lördagar. På sikt är planen att också ställa ut andras fotokonst.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen