Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: MFF rusar mot guldet – men varför finns det inga utmanare?

Efter 1–0-vinsten i Helsingborg är Malmö FF en seger från sitt tjugoförsta SM-guld. Lyssna på avsnitt 230 av MFF-podden här.

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka för att prata om Malmö FF:s derbyseger i Helsingborg. 1–0 och tre poäng – men inte så mycket mer positivt att säga om MFF:s insats. Podden benar ändå ut varför det gick som det gick och pratar om de plusvarianter som trots allt fanns.

Annons

Med derbyt avhandlat går podden vidare för att diskutera det faktum att Malmö FF saknar utmanare om SM-guldet 2020. Varför är det så? Handlar det bara om pandemins inverkan på säsongen, eller finns det andra orsaker?

Annons

Slutligen handlar det om helgens mediala diskussion om att stänga allsvenskan 2021 (spoiler: det är en dålig idé).

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy