Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Granntvisten som sätter skräck i byn – åtta år av bråk

Bråk om tomtgränser, glassplitter, oljud på natten, hundskall och nedsågade staket. Grannfejden på den lilla vägen utanför Dösjebro har pågått i åtta år.
– För utomstående kan det verka trivialt, men om ingen part vill ge med sig eller vara kompromissvillig kan konflikten bli rätt påfrestande för grannsämjan och leva kvar i många år, säger Michael Rydberg, polis.

”Vi är rädda, arga och besvikna över att varken polisen eller kommunen tar oss på allvar”, säger en av grannarna. Eva, Carina och Erik har alla sina historier om oförklarliga händelser på den lilla bygatan.Bild: Ingemar D Kristiansen
Lantligt och lugnt. Så känns det när man kör in på den lilla grusvägen där betfält och hagar brer ut sig bakom husen. Men här utspelar sig ett drama som pågått i åtta år. Minst.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen