Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stjärnans MFF-hyllning: ”Absolut bäst av alla lag”

Mattias Svanberg är hemma för att ta mer plats i landslaget och hyllar sin förra klubb Malmö FF efter det 21:a SM-guldet.
– Det är alltid lätt att förvänta sig saker, men i fotboll och sport generellt så måste jobbet göras på planen, säger Bolognaproffset.

Sverige träningsspelar mot Danmark i Brøndby på onsdag och Mattias Svanberg är inställd på att ta för sig. ”Visa att man vill vara här och bidra med positiv energi. Mot Danmark kan jag absolut tänka mig att jag är aktuell för speltid”, säger han.Bild: LUDVIG THUNMAN
Coronapandemin sätter sin prägel på landslagets novembersamling. Förbundskapten Janne Andersson sitter i karantän när Sverige på onsdag spelar i Danmark. Där ska miljontals minkar avlivas efter upptäckten av en ny coronamutation. Och på grund av minksmittan så stoppas en handfull svenskproffs från Storbritannien att resa till Danmark.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen